Ca nici o altă companie de sporturi montane, The North Face transportă spiritul și performanța acestei lumi către colecția sa de îmbrăcăminte. Pentru a continua să îndeplinească aceste standarde înalte, The North Face lucrează îndeaproape cu unii dintre cei mai buni sportivi ai timpurilor noastre. Această cooperare are ca rezultat buna manoperă și noi inovații care revoluționează segmentul de îmbrăcăminte de exterior de nenumărate ori.

Nu puteți deveni doar liderul pasionaților montani în îmbrăcăminte de exterior fără a utiliza câteva materiale funcționale care fac din colecția The North Face ceea ce este: ultimul bastion împotriva adversităților naturii.

În plus față de materialele de înaltă calitate, cum ar fi membranele GORE TEX, clientul are la dispoziție și acoperirea durabilă HyVent PU, care protejează jacheta de ploaie si vânt, dar este foarte permeabilă la vapori și, prin urmare, respirabilă.

În zona softshell, The North Face se remarcă prin produsele sale excelente softshell APEX de calitate superioara.

North Face se recunoaște prin colecția sa alpină fără compromisuri și foarte tehnică cu eticheta „Summit Series”. Produsele din această colecție oferă performanțe excelente și o protecție fabuloasă pentru activitățile alpine.

Dar The North Face nu are doar multe de oferit în sectorul îmbrăcămintei. Sacii de dormit, rucsacurile și corturile au, de asemenea, multe de oferit și ar trebui să fie pe lista scurtă pentru fiecare activitate. Fie că este vorba de ciclism montan, alergare pe traseu, drumeții sau alpinism. Domeniile de aplicare sunt la fel de numeroase ca varietatea gamei de produse.

North Face a devenit, de asemenea, indispensabilă în domeniul echipamentelor de expediție. Corturile de expediție cu logo-ul stilistic TNF sunt obligatorii în orice tabără de bază din lume. La fel precum este si îmbrăcămintea de expediție extrem de funcțională.

North Face este membru bluesign din 2008 și lucrează continuu pentru a-și optimiza produsele și fabricarea, astfel încât să nu existe consecințe negative pentru mediu sau oameni.

La The North Face, motivația interioară pentru sustenabilitate vine din dragostea și pasiunea pentru natură, a căror descoperire necesită echipamente.
Pentru a putea atinge obiectivele ambițioase, ne bazăm pe utilizarea materialelor reciclate și pe fabricarea de produse mai durabile.

Muntii nordici ai pământului nostru sunt considerați a fi una dintre cele mai dificile provocări cu care se poate confrunta un alpinist. Fara soare, temperaturi extrem de reci și vânturi puternice lovesc sportivii extremi de aici.

Îmbrăcămintea North Face reprezintă funcționalitatea și durabilitatea maximă care sunt necesare în astfel de condiții. Cu toate acestea, îmbrăcămintea The North Face nu este doar pentru sportivii extremi.

Producătorul american oferă produse pentru fiecare cerință sportivă. De la îmbrăcămintea la modă The North Face pentru toamnă până la îmbrăcăminte potrivită pentru expediții. Întotdeauna sub premisa de a oferi purtătorului îmbrăcăminte care să le permită să se concentreze asupra a ceea ce contează: experiența de a fi afară.

Aproape niciun alt producător nu știe cum să combine funcțiile cu croieli și culori la modă precum The North Face. Pentru a asigura cea mai bună funcție, The North Face lucrează cu o echipă numeroasă de sportivi profesioniști precum Alexander Honnold sau Sasha DiGiulian pentru a colecta feedback direct și idei noi pentru dezvoltarea ulterioară.

În acest fel, sunt create soluții care pot fi proiectate și asupra utilizării zilnice. Din acest motiv, îmbrăcămintea The North Face reprezintă, de asemenea, un confort remarcabil și o reglare unică a climatului corporal.

Gama noastră include o selecție largă, aproape exhaustivă, de îmbrăcăminte de la producătorul american. De la lenjerie de corp funcțională, tricouri și pălării până la cizme de munte compatibile cu crampoane sau jachete dure pentru cerințe extreme – la noi veți găsi întotdeauna gama actualizata la prețuri corecte și cu servicii imbatabile.

Desigur, avantajele îmbrăcămintei The North Face pot fi proiectate și asupra vieții de zi cu zi. Așadar, nu este de mirare că jacheta de iarnă The North Face este purtata si in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, producătorul a reușit să-și păstreze originile – sporturile montane.

Pe bună dreptate, deoarece producătorul merită credibilitate ca niciun alt brand, prin concentrarea sa clară și angajamentul său constant în sporturile montane și în aer liber. Omniprezentele jachete TNF justifică acest statut.

Chiar dacă raportul preț / performanță al îmbrăcămintei The North Face este foarte bun, îmbrăcămintea de înaltă calitate își are în mod natural prețul.

Cu puțin noroc, puteți economisi bani în The North Face Outlet Romania.

În fiecare zi există noi oferte din întreaga gamă, de la tricouri la modă până la jachete hardshell de înaltă calitate. Merită să aruncați o privire, deoarece toate ofertele sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp și sunt valabile numai până la epuizarea stocurilor.

The North Face este unul dintre cele mai cunoscute branduri pentru sporturi montane și în aer liber, cu o lungă istorie a companiei. North Face datorează această faimă nu în ultimul rând standardelor ridicate de calitate ale produselor. Pantofii North Face se bucură, de asemenea, de o reputație excelentă. Producătorul american oferă în special un număr mare de modele pentru sporturile montane.

Acestea sunt la fel de potrivite pentru utilizarea în afara terenului accidentat și, datorită designului elegant, și pentru utilizarea de zi cu zi.

Aproape nimic nu este mai incomod în excurise decât picioarele înghețate. Când se răcorește afară, pantofii de iarnă The North Face sunt alegerea potrivită. Au o izolație bună atât ca ​​pantof în sine, cât și ca talpă.

Datorită utilizării materialelor moderne, pantofii The North Face sunt deosebit de rezistenți și au un profil sofisticat, astfel încât nu aluneca chiar și pe terenul înzăpezit.

Mulțumită aspectului lor de zi cu zi, multe dintre cizmele de iarnă sunt la fel de potrivite pentru drumeții de iarnă ca și pentru o plimbare prin oraș sau o vizită la piața de Crăciun.

Pantofii de drumeție TNF sunt disponibili ca mocasini și cizme de drumeție. Și aici, materialele moderne asigură o durată lungă de viață și o greutate redusă.

Materialele excelente și talpile intermediare sofisticate asigură o amortizare eficientă și un confort excelent la purtare. În acest fel, pantofii The North Face oferă suport optim pentru excursioniști în timpul alergării.

Desigur, producătorul american nu are în gama sa doar pantofi de iarnă și de drumeție. Adidașii North Face sunt disponibili pentru toate formele de sporturi montane, de la pantofi de alergare ultra-ușori până la pantofi de munte robuști, botine sau cizme.

Datorită anatomiei diferite, toate modelele sunt disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei și sunt tovarășul perfect pentru fiecare tur.

Oricine are pantofii de iarnă The North Face în dulapul de acasă este bine pregătit pentru iarnă. Fie că mergeți la săniuș sau in drumeții pe zăpadă, fie că mergeți la plimbarea zilnică iarna și toamna sau mergeți la serviciu: Pantofii de iarnă North Face oferă protecție fiabilă împotriva zăpezii, gheții, alunecării, ploii și umezelii.

Deci, dacă prețuiți picioarele uscate și calde, ar trebui să obțineți cu siguranță pantofi de iarnă The North Face. Adidasii originali North Face sunt disponibili pentru femei și bărbați, precum și pentru copii.

Incaltamintea de iarnă North Face transformă orice activitate pe zăpadă într-o distracție de neuitat în familie.

Aproape toți pantofii de iarnă The North Face sunt complet impermeabili sau cel puțin foarte hidrofugi.

În funcție de material, acestea sunt mai mult sau mai puțin respirabile.

Pantofii de iarnă North Face oferă un stil confortabil, preformat, astfel încât să poată fi purtat chiar și pe perioade mai lungi de utilizare.

Acest confort al încălțămintei de iarnă The North Face este deosebit de important pentru drumeții.
Talpa pantofilor de iarnă The North Face este de obicei din cauciuc, ceea ce asigură o bună aderență pe suprafețele alunecoase și pe gheață.

Profilul perforat suplimentar este puternic și robust, ceea ce întărește și mai mult prinderea pantofilor de iarnă The North Face.

O membrană Gore Tex impermeabilă și în același timp foarte respirabilă este utilizată în unele modele de adidasi de iarnă The North Face. Pantofii originali North Face cu o astfel de membrană sunt recomandați celor care doresc să facă tururi lungi și obositoare iarna.

Pantofii tradiționali din piele oferă încă un climat general bun pentru picioare. Pantofii de iarnă North Face, din piele, sunt foarte hidrofugi și impermeabili, cu o impregnare adecvată; sunt, de asemenea, respirabili în mod natural.