Jachetele pentru copii nu sunt în niciun fel inferioare jachetelor de exterior pentru adulți, nici ca si calitate, nici ca manoperă sau căldură. La urma urmei, este foarte important, dacă nu chiar mai important, copiii trebuie să fie protejați optim de vânt și vreme.

Fie că sunt jachete de ploaie pentru copii, hanorace de iarnă pentru copii , jachete cu puf sau geci hardshell.

Ce este bun pentru cei mari îi încălzește și pe cei mici. Cu jacheta pentru copii potrivită, nimic nu stă în calea distracției în aer liber!

Jachetele pentru copii trebuie să fie simple, robuste și mai presus de toate calduroase. Există geci potrivite pentru copii pentru fiecare ocazie și pentru orice vreme.

De aceea oferta este în mod surprinzator mare. Dar dacă ești decis cu privire la scopul exact, vei ști exact ce trebuie sa iei pentru micuțul tău.

Geaca din fleece este o haina pentru copii confortabilă și ușoară. Lana are proprietăți excelente de izolație și ține copiii în aer liber la fiecare ocazie.

Perfect pentru perioada de tranziție sau ca strat suplimentar de izolație sub alte jachete pentru copii.

Când vremea este foarte rea, geaca hardshell este jacheta ideală pentru copii. Geaca rezistentă la vânt și impermeabilă îi menține pe cei mici drăguți și uscați chiar și pe timp de ploaie puternică.

Când lucrurile sunt cu adevărat furioase, membrana respirabilă asigură reglarea umidității și împiedică supraîncălzirea corpului. Vremea rea ​​poate veni!

La temperaturi reci și înghețate, jacheta de iarnă este doar geaca potrivită pentru copii. Materialul exterior impermeabil și rezistent la rupere și căptușeala interioară pufoasă și calduroasa asigură confort sporit.

Cu toate acestea, geaca de puf incontestabil oferă cea mai bună căldură printre jachetele de iarnă pentru copii. Ca material de căptușeală, puful este încă numărul 1 în ceea ce privește izolația. Deci, chiar și cele mai reci temperaturi nu mai pot dăuna micilor entuziaști în aer liber.

Cu jachete calduroase, robuste și confortabile pentru copii, cei mici sunt bine pregătiți pentru orice vreme.

Indiferent dacă este în natură, drumeții, alpinism, joacă sau la școală – jachetele calduroase oferă întotdeauna cea mai bună protecție împotriva vremii. Deci, să ieșim, indiferent de vreme!

Producătorii de îmbrăcăminte pentru copii în aer liber, precum Finkid, Reima sau Trollkids, se bazează pe materiale rezistente, izolație caldă și suprafețe impermeabile sau hidrofuge pentru jachetele de iarnă pentru copii.

Geaca impresionează, de asemenea, prin designul potrivit pentru copii, culori și modele drăguțe și caracteristicile potrivite, cu elemente de fixare cu velcro și fermoare ușor de utilizat. Glugi calde, benzi largi de acoperire și buzunare confortabile completează jachetele de iarnă pentru băieți și fete.

  • Haine de iarna pentru bebeluși

Bebelușii și copiii foarte mici sunt protejați perfect de temperaturile de iarnă, cu salopetă calduroasa pentru copii. Pentru cei de vârsta de grădiniță există jachete din lână calduroase, jachete pentru copii în aer liber și geci de schi pentru copii.

Jachetele de exterior sunt de obicei confecționate din materiale impermeabile sau hidrofuge. În unele cazuri, sunt utilizate și materiale impermeabile și respirabile, cum ar fi Gore-Tex.

Datorită căptușelii calduroase din fibre sintetice lână merinos sau puf, jachetele de schi pentru copii sunt ideale pentru a se juca și a se distra pe zăpadă și pentru primele lor încercări de a schia.

Haina ar trebui adaptate la temperaturile respective, deoarece fetele și băieții nu numai că pot răci prea mult în jachetele de iarnă, ci le poate fi si prea cald.

Prin urmare, la unele modele stratul interior poate fi îndepărtat, astfel încât jacheta de iarnă este ideală pentru temperaturi mai ridicate sau mai scăzute.

Pe vreme uscată, jachetele de lână sunt o alternativă excelentă la hainele de exterior impermeabile.

În plus față de căldura bună, asigură o libertate de mișcare confortabilă și o respirabilitate plăcută.

Pentru vremea rece ploioasă, ninsoare și vreme cu vânt, totuși, jachetele de iarnă impermeabile cu un strat izolator cald au un avantaj clar, deoarece nu numai că protejează împotriva frigului, ci și împotriva zăpezii, ploii și umezelii.

Asigură distracția pe pârtii și garantează zile excelente de schi.

Un costum de schi pentru copii sau o combinație între o jachetă de schi calduroasă și pantaloni de schi impermeabili pentru copii e potrivit ca îmbrăcăminte de iarnă.

Îmbrăcămintea este completată de șosete confortabile, mănuși de schi calduroase și caciuli. La temperaturi deosebit de reci, măștile de schi pentru copii fac o treabă excelentă și păstrează întreaga față plăcută si caldă.

În plus, căștile de schi pentru copii sunt foarte bine izolate și astfel protejează împotriva umezelii, zăpezii și frigului.

Când vine vorba de jachete de zăpadă pentru bebeluși și copii mici, diferențele vizuale dintre cele pentru băieți și fete nu sunt adesea la fel de pronunțate.

Pentru copiii de grădiniță și de vârstă școlară, culorile și desenele diferă. Cu toate acestea, în ceea ce privește materialul, manopera și funcționalitatea, nu există diferențe.

Jachetele de schi pentru copii de la producători de înaltă calitate precum Patagonia, Burton sau Marmot sunt fabricate din materiale robuste și rezistente la intemperii. Jachetele și pantalonii pentru copii sunt deseori întărite suplimentar și echipate cu buzunare confortabile și glugă.

La schi și snowboard, acestea oferă libertate plăcută de mișcare și sunt tăiate puțin mai mult, astfel încât zăpada să nu poată intra în jacheta de schi.

În combinație cu pantalonii de zăpadă cu salopete și bretele, schiorii tineri sunt perfect protejați.

Pentru ca jachetele pentru copii să păstreze întotdeauna căldura micilor schiori și snowboarderi, acestea sunt pline de fibre sintetice din puf sau căptușeala de înaltă calitate. Puful izolează foarte bine și este extrem de ușor în același timp.

Umplutura de fibre sintetice căptușite este, de asemenea, foarte caldă și, de asemenea, insensibilă la umiditate. Comparativ cu puful, fibra sintetică este puțin mai grea. Pe de altă parte, de obicei se usucă mai repede.

Unele jachete de iarnă sunt, de asemenea, echipate cu lână calduroasa de merinos sau o căptușeală din lână moale.

Membranele respirabile și impermeabile, cum ar fi Gore-Tex, sunt folosite pentru a preveni pătrunderea apei în geaca de zăpadă pentru copii.

În plus, un tratament de suprafață impermeabil DWR (hidrofug durabil) asigură faptul că picăturile de apă, cristalele de zăpadă și chiar particulele de murdărie se rostogolesc cu ușurință de pe învelișul exterior al îmbrăcămintei de schi.

Pantalonii de schi și jachetele de schi pentru copii ar trebui să se potrivească bine și să fie nici prea strânse, nici prea mari, astfel încât să poată încălzi tinerii schiori în mod optim și să nu le restricționeze mișcarea.