Magazinele online de îmbrăcăminte de iarnă reprezinta destinatia ta de shopping in perioada aceasta.

Nu există vreme rea, există doar îmbrăcăminte greșită. Înțelesul acestui proverb se dovedește adesea adevărat – mai ales când vine vorba de îmbrăcăminte de iarnă.

Pe vreme rece, oamenii au nevoie de îmbrăcămintea potrivită pentru a fi protejați corespunzător de vânt și vreme. Majoritatea oamenilor realizează că pantalonii simpli și o jachetă de iarnă adecvată sunt suficiente pentru o scurtă plimbare, dar mai puțin potrivite pentru tururi mai lungi.

Acest lucru se datorează adesea faptului că articolele de îmbrăcăminte individuale nu sunt coordonate, deoarece în mod ideal diferite straturi de îmbrăcăminte se completează cu accesorii pentru a crea o compoziție generală caldă, rezistentă la vânt și impermeabilă.

Lenjeria și șosetele funcționale reprezinta alte straturi de îmbrăcăminte din materiale funcționale și ofera confort deoarece in esenta este o îmbrăcăminte exterioară respirabilă, rezistentă la vânt și apă și alte accesorii precum eșarfă, pălărie și mănuși.

Îmbrăcămintea de iarnă ideală pentru temperaturi foarte scăzute constă în mai multe straturi. Stratul inferior trebuie să fie o lenjerie de corp funcțională, care să mențină corpul cald și să îndepărteze transpirația.

Stratul de mijloc are practic aceeași funcție. Îmbrăcămintea din lână este populară pentru acest strat, deoarece este ușoară, se usucă rapid, elimină umezeala și vă menține cald.

Stratul de mijloc poate fi, de asemenea, format din mai multe straturi. Acest lucru depinde de vreme. Stratul exterior al îmbrăcămintei de iarnă, pe de altă parte, este destinat să protejeze în special împotriva efectelor vremii.

De obicei se utilizează o jachetă de exterior impermeabilă și rezistentă la vânt și, dacă este necesar, pantaloni de zăpadă corespunzători. În plus, aceste materiale sunt respirabile, astfel încât transpirația să se evapore și să nu se adune sub sacou sau pantaloni.

Există modele potrivite în multe culori și forme pentru îmbrăcămintea de iarnă pentru femei și bărbați, precum și pentru copii.
Accesorii pentru îmbrăcăminte de iarnă

Pe lângă îmbrăcămintea de iarnă potrivită pentru corp, extremitățile trebuie, de asemenea, să fie bine protejate. Picioarele și mâinile sunt folosite intens iarna.

Șosetele bune sunt ideale pentru picioare, care, la rândul lor, păstrează căldura și o mentin pe timp indelungat. În funcție de nevoile personale, mai multe perechi pot fi incaltate una peste alta.

Încălțămintea trebuie să fie potrivită pentru activitate și să aibă o potrivire bună, astfel încât să nu apară răni sau frecare la picioare atunci când faci drumeții sau sporturi de iarnă, de exemplu.

Branțurile din diferite materiale pot oferi căldură suplimentară și o pot menține. Mâinile vor și ele să fie protejate. Mănușile din lână sau alte materiale permeabile la apă sunt cu siguranță suficiente pentru utilizarea zilnică.

În special în sporturile de iarnă, mănușile trebuie să fie hidrofuge și rezistente la vânt, deoarece odată ce mănușile sunt umede, acestea se vor usca foarte greu și mâinile se vor răcori.

Unele jachete au glugă, dar este recomandată o caciula sau o bandă. Capul și mai ales urechile sunt perfect protejate de frig, deși zgomotele intense o sa ajunga încă la urechi, ceea ce nu se intampla neapărat in cazul unei haine cu gluga.

Materiale precum lână, fleece sau microfibre sunt potrivite în special pentru caciuli și eșarfe, deoarece vă mențin calde și măgulesc pielea.
Aspectul modei

În zilele noastre, majoritatea îmbrăcămintei în aer liber și chiar a lenjeriei funcționale sunt disponibile într-un design atractiv, dar practic. Îmbrăcămintea perfectă de iarnă poate fi pusă împreună după propriile idei de modă. Accesoriile la modă, cum ar fi eșarfe, pălării, bentițe, mănuși și ochelari de soare completează ținuta de iarnă funcțională, dar la modă.