Îmbrăcămintea potrivită pentru ski este o componentă esențială pentru distracția nelimitată în sporturile de iarnă și se caracterizează printr-o serie de caracteristici speciale.

Materialele impermeabile, rezistente la vânt, respirabile reglează căldura corpului și garantează că sunteți întotdeauna protejată în mod optim.

Țesăturile ușoare și flexibile vă permit libertatea maximă de mișcare, fără a vă împiedica sau a vă constrânge.

Mai presus de toate, calitatea și dimensiunea potrivită joacă un rol decisiv aici: îmbrăcămintea de ski potrivită vă va motiva să obțineți noi performanțe de top.

Imbracaminte de munte dintr-o singură piesă

Soare, furtuni de zăpadă sau vânt înghețat: cu îmbrăcămintea de schi ești bine echipat pentru toate condițiile meteorologice.

Jachetele au fermoare și sunt fabricate din materiale extrem de funcționale, cum ar fi țesătura DryVent cu două straturi, sau caracteristici GORE-TEX.

Ghetele și elemente de fixare cu velcro pe încheieturi te protejează împotriva pătrunderii nedorite a zăpezii.

Glugile compatibile cu casca, buzunarele cu fermoar pentru mâini și buzunarele pentru ochelari de schi, permis de telecabină și telefon mobil sunt alte detalii practice pe care trebuie să le depozitați ziua când mergeți pe pârtie.

De asemenea, puteți combina multe jachete cu pantalonii de schi pentru a fi și mai bine protejați de frig.

Acestea din urmă sunt, de asemenea, fabricate din material impermeabil și respirabil și vin cu o coloană înaltă de apă de până la 15.000 mm.

O centură elastică asigură un nivel ridicat de confort. Cămașile funcționale cu tehnologia DryWEB care elimină umezeala sunt ideale pentru a fi purtate dedesubt.

Gulerul standard protejează gâtul de curenții reci, cusăturile contrastante previn durerile la nivelul gâtului.

Împreună cu lenjeria termică potrivită, care constă din chiloți funcționali și o cămașă funcțională și care inhibă mirosul de transpirație inveitabil, frigul nu vă mai poate sta împotrivă.

Detaliile reflectorizante, care vă asigură siguranța în întuneric, completează îmbrăcămintea de ski modernă.

Salopeta de ski este la modă

Există îmbrăcăminte de ski funcțională pentru femei, bărbați și copii, astfel încât întreaga familie să se distreze pe pârtii.

De la articole de acoperit capul din tricotaje moi și eșarfe din lână pufoasă până la șosete confortabile de ski cu protecție pentru tibie și zone întărite pentru vârf și toc, totul este disponibil atât pentru copii, cât și pentru cei mari.

Dar sportul nu mai este doar despre performanță, ci și aspectul trebuie să fie la modă: îmbrăcămintea de ski de la magazinele online impresionează prin decupaje moderne și o gamă largă de culori care oferă ceva interesant pentru fiecare gust vestimentar.

Poți schia pe pârtie sau prin zăpadă adâncă datorită www.salopetaskidama.ro și te poți pregăti din timp prin cumpărarea unei salopete în tendințe care va servi drept echipament pentru toată iarna.

Este important să fiți bine echipate pentru acest sport intensiv de anduranță. Dintre numeroasele sporturi pe care le poți exersa pe munte, schiatul este cu siguranță unul dintre cele mai populare.

În zilele noastre, datorită numărului mare de schiori de pârtie, este cu siguranță recomandabil și esențial să porți o cască sigură.

Când v-ați decis să o cumpărați, căutați o curea de reglare ergonomică pentru a vă permite să ajustați casca la forma capului. Protecția urechilor pe vânt este, de asemenea, esențială.

În plus, îmbrăcămintea potrivită este, desigur, importantă atunci când schiați. Asigurați-vă că salopeta de ski nu vă restrânge mișcarea și vă menține căldura fără să vă facă să transpirați.

Lenjeria termică de ski este esențială pentru acest lucru. Modelele bune au izolație termică și reglare a umidității. Cusăturile plate asigură o libertate suplimentară de mișcare.

Ce schiuri sunt cele mai bune?

Sfatul unui specialist în sporturi alpine este esențial dacă doriți să plecați de acasă cu schiurile perfecte în cele din urmă.

În plus față de abilitățile pe pârtie, care e unul dintre cei mai importanți factori pentru selectarea schiurilor, există și alți factori pe care îi puteți lua în considerare: înălțimea, vârsta, deoarece există schiuri speciale pentru copii și adolescenți, precum și produse de brand și, bineînțeles, prețul diferă decisiv.

Cu jachete de schi atractive, bine gândite și funcționale, vă asigurați că vă puteți bucura și mai mult de distracție în timpul sporturilor de iarnă.

Accesoriile rafinate vă asigură că vă puteți deplasa liber chiar și în modele deosebit de călduroase și voluminoase și puteți stăpâni cu ușurință fiecare pantă.

Numeroasele modele de salopete pentru ski vă asigură că nu mai trebuie neapărat să alegeți o jachetă și o pereche de pantaloni, ci doar un singur element pe pârtie.

Geaca potrivită de ski

Jachetele de ski funcționale nu conving doar prin robustețea, rezistența la intemperii și stilul lor modern.

De asemenea, au numeroase buzunare care pot fi amplasate atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul lor.

Buzunarele mici de la piept, de exemplu, sunt ideale pentru păstrarea permisului de ski sau abonamentului la telecabină.

Buzunarele din exterior sunt proiectate cu fermoare, astfel încât umezeala să nu pătrundă nici aici. În funcție de vreme, vântul poate fi prezent mai tot timpul la munte.

Cu gulere cu închidere ridicată, unde capătul fermoarului este prevăzut și cu o protecție pentru bărbie, vă puteți proteja gâtul printr-o singură mișcare.

Glugile jachetelor funcționale pot fi perfect adaptate nevoilor dvs. utilizând diferite sisteme, astfel încât să puteți pleca uscat și în siguranță pe vale, chiar și pe vreme mai puțin prietenoasă.

În zona lombară, multe modele sunt echipate cu o protecție împotriva zăpezii, prin care puteți crea o legătură fermă cu pantalonii. În acest fel, minimizați posibilitatea ca zăpada sau umezeala să pătrundă în această zonă sensibilă.

Jachete pentru ski alpin

În sporturile de iarnă, cum ar fi schiul sau snowboardul, îmbrăcămintea trebuie să urmărească mai multe obiective.

Moda trebuie să te încălzească, în același timp ar trebui să ofere și o funcționalitate ridicată.

Când mergi pe pârtii, faci în mod continuu sport, ceea ce determină corpul să transpire prin efort.

Bluzele Decathlon sunt realizate din materiale respirabile, astfel încât să rămână calde și uscate pe tot parcursul deplasării tale pe pârtie..

Aerul umed este transportat spre exterior, lucru sporit adesea de fermoarele de ventilație suplimentară așezate strategic sub brațe.

Așadar, vă antrenați întotdeauna cu aceste salopete de ski într-un climat plăcut și vă puteți concentra pe deplin asupra provocărilor care există iarna pe culmile pârtiilor.